Rasile Group

Onder de paraplu van de Rasile Group werkt Dalpha samen met denkers en vormgevers van de toekomst: trendsetters, ontwerpers, visionairs en experts die bijdragen aan een mooiere buurt, altijd met behulp van creativiteit en technologie.

Research en technologie als basis van de investeringsfilosofie
Rasile Group bestaat onder meer uit Dasym, FreedomLab en Dalpha. Investeringsmaatschappij Dasym is actief op het gebied van investeringen, FreedomLab richt zich als denktank op innovatie en het creëren van disruptieve businessmodellen. Natuurlijk kunnen deze werelden botsen, maar wij geloven dat een nauwe samenwerking tussen beide bedrijven tot veel voordeel leidt: tot de slimste investeringen, de beste strategieën en uiteindelijk de meeste toegevoegde waarde voor onze klanten, investeerders en andere stakeholders. Daarom gebruiken we de naam Rasile Group, naar het Latijnse woord “rasilis”, oftewel “gepolijst als gevolg van wrijving”.
Dasym, FreedomLab en Dalpha vormen samen een unieke combinatie van commerciële slagkracht en transformatieve creativiteit op het gebied van onder meer vastgoed.

FreedomLab

Denken over de toekomst van technologie, economie, politiek en maatschappij
Dalpha werkt met veel plezier nauw samen met Freedomlab. De scherpe analyses en toekomstscenario’s van onze collega’s van dit zusterbedrijf zorgen voor de ontwikkeling van de buurt, vastgoed, retail en wonen. De inzichten die hieruit voortkomen zijn voor ons de blauwdruk voor de mogelijkheden van een betere buurt voor Generatie A.

 

Over Freedomlab
FreedomLab is een denktank die onderzoek doet naar de toekomst van technologie, economie, politiek en samenleving. Het team van Freedomlab bestaat uit zeven onderzoekers, elk met een andere academische achtergrond. Deze onderzoekers werken nauw samen met de collega-onderzoekers van het industry researchteam van moederbedrijf Dasym. Freedomlab biedt verschillende soorten diensten: trendlabs, scenariolabs, red teaming, keynotes en onderzoeksrapporten. De klanten van Freedomlab zijn divers en lopen uiteen van Nederlandse ministeries, banken, energieleveranciers tot aan verzekeringsmaatschappijen.